Aanmelden

Ik ben Mees Heijman, een cultureel ondernemer met een dansershart. Als eigenaresse van een dansstudio bied ik dans aan voor de amateurkunsten. Daarnaast ambieer ik verbinding te maken in verschillende disciplines en doelgroepen. Waarom doe je wat je doet? Een vraag die ik mijzelf altijd stel om de kwaliteit en de kennisgeving weer te geven.

Mees Heijman

Na het behalen van mijn diploma aan de HBO Fontys dansacademie te Tilburg als uitvoerend dansers in 2009 ben ik in de verschillende rollen als danser, choreograaf en docent beland. Tijdens mijn werk merkte ik dat ik steeds meer verbinding ging maken met andere kunstdisciplines, voor mij een natuurlijk proces.

In 2022 heb ik de master Kunsteducatie afgerond en kijk ernaar uit om mijn ervaring en opgebouwde visie te delen maar vooral de samenwerking aan te gaan met de makers van het cultuurfestival 2025.

Ik kijk uit naar de creaties en daarmee de rijkdom die er is in de Bommelerwaard, uitingen die het waard zijn gebundeld te worden in een grootschalig festival voor en door jong en oud.

Foto: Cynthia Brandwijk