Aanmelden

Ben je op zoek naar meer informatie over de Bommelerwaard? Wil je weten waar je kunt overnachten of lekker eten en drinken? Op deze pagina vind je handige adressen.

Informatie

Allerlei informatie over de Bommelerwaard en wat er te doen is vind je bij:
TRIP Bommelerwaard
Markt 10
5301 AL Zaltbommel
www.tripbommelerwaard.nl

Regionaal Bureau voor Toerisme
Van 1 juni tot en met 14 september 2019 is de Bommelerwaard podium voor het Cultuur Festival Bommelerwaard. Drie maanden lang zijn er activiteiten rondom cultuur, natuur en kunst. Het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland ondersteunt het evenement in de communicatie richting bezoekers en bedrijven in de regio. Organiseer je ook een evenement en kan je onze communicatiesteun gebruiken? Laat het ons weten via info@rivierenland.biz.

 

 

Overnachtingen

Overnachten in Rivierenland

In Rivierenland kun je volop overnachten! Logeren kan in een luxe hotel, sfeervolle B&B of je kiest een camping in het groen of aan het water! Meer accommodaties vind je op Rivierenland.nl/overnachten

TopParken – Recreatiepark het Esmeer

Combineer uw cultureel dagje uit met een vakantie op Recreatiepark het Esmeer! Verblijf tijdens Cultuurfestival Bommelerwaard in een comfortabel vakantiehuis. Zo gaat u uitgerust op pad om de culturele activiteiten te ontdekken. Alle activiteiten in de Bommelerwaard zijn gemakkelijk en snel te bereiken vanaf het vakantiepark.

Bekijk alle vakantiehuizen op www.topparken.nl/recreatiepark-het-esmeer

 

Van der Valk Hotel Zaltbommel

Adres: Hogeweg 65, 5301 LJ Zaltbommel

Telefoon: 0418 799 090