Meedoen?

 

We willen graag dat zoveel mogelijk mensen meedoen aan het cultuurfestival. Dat kan als bezoeker, maar ook als deelnemer of vrijwilliger. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

 

 

Zelf Iets organiseren?

Verenigingen, musici, kunstenaars, dansers, let op: wil je zelf iets organiseren en je aansluiten? Je bent  van harte welkom. 

Het mooiste is als je met je voorstelling, project of initiatief verbinding legt. Verbinding met de natuur, verbinding met andere verenigingen of op welke andere manier mogelijk. We zijn heel benieuwd. Ook bestaande evenementen en activiteiten die passen binnen ons karakter nemen we graag op in onze agenda. 

 


projectbudget aanvragen?

Het Cultuurfestival prijst zich gelukkig met een grote ploeg aan sponsoren en subsidiënten, daartoe is het ook mogelijk om een project te organiseren met een ondersteuning van een projectbudget (tussen de €500,- en €5.000,-).

 

Hiervoor schrijf je een aanvraag (projectplan) van maximaal 2 A-viertjes, waarin je uitlegt wat je van plan bent, en waarom dit project juist zo goed bij het cultuurfestival past. 

We beoordelen je aanvraag dan op de volgende onderdelen:
- Verbinding (in de breedste zin van het woord)
- Toegevoegde waarde in het programma
- Ondernemerschap en Financiële haalbaarheid.

Je aanvraag mag je (tot 1 maart 2019) sturen aan: info@cultuurfestivalbommelerwaard.nl  
onder vermelding van. CB19- [projectnaam]-aanvraag


Vrijwilligers

Vind je het leuk om bij te dragen aan dit unieke festival? We zoeken vrijwilligers. Bijvoorbeeld om de doorlopende tentoonstellingen te bemannen, te helpen met de website en de social media. Interesse? Stuur een mail naar info@cultuurfestivalbommelerwaard.nl