Programma

Meedoen?

We willen graag dat zoveel mogelijk mensen meedoen aan het cultuurfestival. Dat kan als bezoeker, maar ook als deelnemer of vrijwilliger. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Amateurkunstenaars: laat je zien!

Verenigingen, musici, kunstenaars, dansers, let op: wil je zelf iets organise- ren en je aansluiten? Je bent van harte welkom. In juni staat het cultuurfestival in het teken van de landelijke campagne ‘Ik toon’. Alle amateurkunstenaars kunnen dan hun deuren open zetten en tonen wat ze in huis hebben.

Dus organiseer een open les, zet je atelier open voor publiek of doe een optreden in een verpleeghuis. Het mooiste is als je met je voorstelling, project of initiatief verbinding legt. Verbinding met de natuur, verbinding met andere verenigingen of op welke andere manier mogelijk. We zijn heel benieuwd. Wij nemen je op in onze agenda en zorgen dat je wordt aangemeld bij Ik toon. Ook daar komt jouw activiteit dan in de agenda. Ook bestaande evenementen en activiteiten die passen binnen ons karakter nemen we graag op in onze agenda. Wil jij je opgeven voor ‘Ik toon’? Klik hier.

Kom jij ons helpen als vrijwilliger?

Vind je het leuk om bij te dragen aan dit unieke festival? We zoeken vrijwilligers. Bijvoorbeeld om de doorlopende tentoonstellingen te bemannen, te helpen met de website en de social media. De theaterwandeling is specifiek op zoek naar mensen die willen helpen met de catering, kleding maken of het inrichten van de locaties. Wil jij je opgeven als vrijwilliger? Klik hier.

Jouw activiteit in het programma?

Organiseer je zelf iets? En wil je dat graag terugzien bij ons op de website in ons programma? Dat kan. Lever een korte tekst aan, foto’s en een logo en we voegen het toe. Wil je jouw activiteit toevoegen aan ons programma? Klik hier.